Avoin työpaikka: Vapaa-aikatoiminnan ohjaaja (liikunta)

14 toukokuun 2018

Avoinna vapaa-aikatoiminnan ohjaajan (liikunta) toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Sievin vapaa-aikatoimen liikuntapalveluihin haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vapaa-aikatoiminnan ohjaajaa (liikunta).
Vapaa-aikatoiminnan ohjaajan toimenkuvaan kuuluu kehittää, organisoida ja toteuttaa erilaisia toimintatapoja, joilla tuetaan kuntalaisten liikunnallista elämäntapaa. Toimenkuvaan kuuluu myös asiakaspalvelua monitoimihallilla, liikuntasalivuoroihin liittyvät työtehtävät sekä paikallisen että alueellisen eri liikuntatoimijoiden välisen yhteistyön kehittäminen ja ylläpito. Työ on osittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Vapaa-aikatoiminnan ohjaaja työskentelee mukavassa ja iloisessa vapaa-aikatoimen tiimissä. Vapaa-aikatoimen tehtäväalueena ovat liikunta-, nuoriso-, kulttuuri-, kirjasto- ja työllisyyspalvelut. Vapaa-aikatoimen työntekijöiden kesken tehdään monipuolista ja tiivistä yhteistyötä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja itsenäistä työotetta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen hanketyöstä, uimaopettajan pätevyyden sekä osaamisen kuntosaliharjoittelun ohjaamisessa. Arvostamme innostunutta ja innovatiivista otetta liikuntapalvelujen kehittämiseen, asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, opetus- ja esiintymistaitoja sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuustason mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä alkuperäiset tutkinto- ja keskeiset työtodistukset.

Lue lisää ja hae työpaikkaa Kuntarekry-sivustolla!

Comments

© 2018 Sievi.fi All Rights Reserved

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Instagram