Minun Sievini -keräys

18 tammikuun 2017

Sievi täyttää 150 vuotta ja Suomi sata vuotta vuonna 2017. Sievin kunta kerää juhlavuoden kunniaksi kirjoituksia, valokuvia ja piirroksia Sievistä. Osallistumisaika on 12.1.–28.4.2017. Etsimme kuntaamme ja sen asukkaita kuvaavia kertomuksia, valokuvia sekä piirroksia eri vuosikymmeniltä ja nykypäivästä. Aihetta voi käsitellä esimerkiksi pohtien, mikä on parasta Sievissä. Osallistujiksi toivotaan eri-ikäisiä sieviläisiä eri kyliltä.

Osallistumisaika päättyy perjantaina 28.4.2017 klo 14.00. Tuo tai lähetä teoksesi Sievin kunnan vapaa-aikatoimen osoitteeseen:

Sievin kunta

Vapaa-aikatoimi / Marika Ahonniska

Haikolantie 16

85410 Sievi.

Liitä mukaan yhteystietosi (nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi) erillisellä paperilla, jonka otsikoksi voit kirjoittaa ”Minun Sievini”. Voit lähettää kirjoitustyön vaihtoehtoisesti sähköpostiosoitteeseen minunsievini@sievi.fi. Kirjoita sähköpostiviestin otsikoksi ”Minun Sievini”, ja liitä viestiin yhteystietosi.

Tekijät luovuttavat teosten julkaisuoikeudet Sievin kunnalle. Teoksia on tarkoitus tuoda esiin Sievin kunnan juhlavuoden tapahtumien yhteydessä. Asiantuntijaraati käy läpi tuotokset.

© 2017 Sievi.fi All Rights Reserved