Juhlavuoden ajankohtaiset

2. JA 3. SUKUPOLVEN ISOISILLE SIEVI-SOLMIONEULA JUHLAVUODEN KUNNIAKSI

Sievin ja Suomen juhlavuosi on vauhdikkaasti käynnissä! Vuoteen sisältyy tapahtumia ja tekemistä, mutta myös muistamisia. Keväällä muistimme isoäitejä Sievi-riipuksella ja nyt on isoisien vuoro. Juhlavuoden kunniaksi haluamme kuntana muistaa sieviläisiä 2. ja 3. sukupolven isoisiä kunnalle suunnitellulla hopeisella solmioneulalla.

Solmioneula voidaan myöntää kaikille niille isoisille, jotka asuvat Sievissä. Lisäksi heidän on oltava vähintään toisen sukupolven isoisiä. Hakemus löytyy tämän kirjoituksen alapuolelta ja kunnantalon neuvonnasta. Itse hakemuksen täyttäjän ei tarvitse olla sieviläinen tai sukulainen, pääasia on, että isoisä on sieviläinen. Hakuaika solmioneulalle on 4.9.-6.10.2017. Huolellisesti ja asianmukaisesti täytetyt hakemukset tulee palautta kunnantalon neuvontaan hakuajan puitteissa.

Jotta löydämme kaikki vähintään toisen polven isoisät eli isopapat ja isovaarit, tarvitsemme kaikkien teidän kuntalaisten apua.

Solmioneulat luovutetaan isoisille juhlatilaisuudessa la 11.11. klo 10.00. Lähetämme tilaisuuteen vielä erillisen kutsun heille, joille solmioneula luo-vutetaan.

Lisätietoja solmioneulan hakemisesta saat:

Marika Ahonniska
vapaa-aikatoiminnan ohjaaja
Sievin kunta
044 4883 491
marika.ahonniska(at)sievi.fi

 

Sievi-solmioneulahakemus

© 2017 Sievi.fi All Rights Reserved