Kerhot ja leirit

KERHOTOIMINTA 2017 – 2018 

Keskiviikkoisin tyttöjen tunneilla 13-17 nuorisotalo Miitissä sukelletaan tyttöjen maailmaan yhdessä tekemisen muodossa. Osa aika on vapaata olemista nuorisotalolla ja osa on ohjattua toimintaa. Tyttöjen tunneista vastaa tilaohjaaja Elena Oja. Tyttöjen tunneille ei tarvitse ilmoittautua vaan sinne voit tulla viikoittain tai silloin tällöin. Voit myös olla vain osan aikaa tai koko kerhoajan.

Kaipaisitko jotain kerhoa Sieviin? Otamme mielellämme vastaan ideasi täällä vapaa-aikatoimessa!

 

LEIRITOIMINTA

PUUHAPÄIVILLÄ JA LEIREILLÄ TAPAAT UUSIA JA VANHOJA TUTTUJA! Seuraavat puuhapäivät ja leirit järjestämme kesällä 2018. Alta näet millaista toimintaa kesällä 2017 järjestettiin.

 

Sievin kunnan vapaa-aikatoimen ja Sievin seurakunnan työntekijät toteuttavat perinteistä ja uutta. Lue tästä, mitä kaikkea on luvassa! Tuttuina juttuina jatkavat toiminnalliset puuhapäivät sekä eri ikäryhmien leiri. Uutena tälle kesälle on tarjonnassa liikunnalliset puuhapäivät. Puuhapäivien teemat rakentuvat hiljalleen, ja ne löytyvät kokonaisuudessaan pääsiäisen jälkeen koulujen kautta kotiin jaettavista tiedotteesta sekä tästä alta.

Toiminnalliset puuhapäivät 5.-9.6.2017

Vuosina 2004-2009-syntyneiden lasten toiminnallisilla puuhapäivillä on ohjelmaa laidasta laitaan. Puuha-päivän hinta 5€/hlö/pvä, mikä sisältää ohjelman, lounaan ja vakuutuksen. Mahdollisista kuljetuksista puuhapäivän toimipaikkoihin huolehtivat huoltajat itse. Päivät alkavat klo 9.00 ja loppuvat klo 14.00 ilmoitetussa paikassa. Jokaiselle päivälle on laadittuna omat teemansa. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan puuhapäivään oman kiinnostuksen mukaan. Toiminnallisten puuhapäivien teemat ovat:

MA: Poliisin ja palokunnan päivä, paikkana Nuorisotila Miitti
TI: Nikkarointipäivä, paikkana Väentupa
KE: Luontopäivä, paikkana Kiiskilammen metsästysyhdistyksen maja, osoitteessa Reisjärventie 1237, Sievi
TO: Kesäkäsityöt, paikkana Nuorisotila Miitti
PE: Kokataan yhdessä, kokoontuminen Monitoimihallin pihalla

Liikunnalliset puuhapäivät 12.-16.6.2017

Tänä kesänä uutuutena järjestetään liikunnalliset puuhapäivät vuosina 2004-2009-syntyneille lapsille. Puuhapäivien aikana tutustutaan erilaisiin liikuntalajeihin Jussinmäen urheilualueen ympäristössä. Lapsella ei tarvitse olla osaamista lajeista vaan opetus annetaan alusta alkaen. Luvassa on perinteisiä urheilulajeja sekä uusiin lajeihin tutustumista. Vastuuohjaajana liikunnallisilla puuhapäivillä toimii liikunnanohjaajaksi opiskeleva Ville Minkkinen. Päivien hinta on 5e/hlö/pvä, mikä sisältää ohjelman, lounaan ja vakuutuksen. Puuhapäivät alkavat aina Monitoimihallilta. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan puuhapäivään oman kiinnostuksen mukaan. Liikunnallisten puuhapäivien teemat ovat:

MA: teemana yleisurheilun eri lajit
TI: teemana erilaiset ryhmäkisailut
KE: teemana frisbeegolf
TO: teemana luontoliikunta
PE: teemana golf ja muut pallopelit

Kesän leirit leirikeskuksessa Louetjärvellä:
1. Vuosina 2007-2009-syntyneiden tyttöjen leiri 19.-20.6.  Hinta: 15€
2. Vuosina 2007-2009-syntyneiden poikien leiri 21.-22.6.  Hinta: 15€
3. Vuosina 2004-2006-syntyneiden tyttöjen ja poikien leiri 5.-7.6.  Hinta: 25€

Ensimmäinen ja toinen leiri alkavat klo 10 ja päättyvät seuraavana päivänä klo 16. Kolmas leiri alkaa klo 10 ja päättyy kolmantena leiripäivänä klo 12. Vuoden 2017 leireillä ollaan oman elämän sankareita: Mietitään millaisia sankareita me olemme ja ketä sankareita meidän elämässämme löytyy. Luonnollisesti leiripuuhat liittyvät sankaruuteen ja itsensä voittamiseen. Leirillä jokainen osallistuja saa kokea elämyksiä, oppia toimimaan ryhmässä.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU NÄIN:

Leirit ja puuhapäivät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Puuhapäiville ja leireille ilmoittaudutaan kunnantalon infoon, puh. 08 4883 111. Jotta kaikilla olisi mahdollisimman tasapuoliset mahdollisuudet ilmoittautua leireille, ILMOITTAUTUMISIA OTETAAN VASTAAN 2.5.2017 KLO 9.00 ALKAEN. Kesäleirien osalta tulee huoltajan toimittaa tietolomake lapsesta ilmoittautumisen ja leirimaksun maksamisen yhteydessä. Huomioi, että leirin maksaminen vasta vahvistaa ilmoittautumisen ja leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Leireille ilmoittautuneille lähetetään erillinen leirikirje viikon 22 aikana. Puuhapäivien osallistujille ei lähetetä erillistä materiaalia. Ilmoittautumiset puuhapäivien ja leirien osalta tehdään kunnantalon neuvontaan viimeistään 31.5.2017. Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella ainoastaan vapaa-aikatoiminnan ohjaaja Marikalta (044 4883 491).

Lisätietoja leirien ja puuhapäivien osalta saat kunnan vapaa-aikatoimistosta Marikalta 044 4883 491. Leirille osallistujia kutsuu Sievin kunnan vapaa-aikatoimi ja seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö.

Alla on leiriläisten ilmoittautumislomake. Sama lomake on saatavilla myös kunnantalon neuvonnasta.

Ilmoittautumislomake2017

© 2018 Sievi.fi All Rights Reserved

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Instagram