Yleis- ja kohdeavustukset

Sievin kunnan vapaa-aikalautakunta jakaa kaksi kertaa vuodessa kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen avustuksia talousarvioon varatun summan verran. Yleisavustusta voivat hakea rekisteröityneet seurat ja yhdistykset, joiden kotipaikka on Sievi. Kohdeavustusta voivat hakea yhdistysten lisäksi vapaat ryhmät ja yksityiset toimijat, joiden toiminta on kuntalaisia palvelevia.

Keväisin on haussa toiminnan yleisavustukset ja syksyllä kohdeavustukset. Avoinna olevista avustuksista tiedotetaan kunnan internetsivuilla, paikallislehti Sieviläisessä sekä kunnan tiedotuslehtisessä.

Vapaa-aikalautakunnan 6.5.2014 § 12 hyväksymä avustussääntö.

 

Yleisavustukset haettavissa:  Hakukaavake tulostettavissa tästä

Sievin kunnan vapaa-aikalautakunta julistaa haettavaksi liikunta- ja kulttuuripalveluiden kohdeavustukset 19.11.2018 klo 15.00 mennessä.

Kohdeavustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, yksityiset hakijat ja vapaat ryhmät, joiden kotipaikka on Sievi. Kohdeavustukset ovat hakijan kuntalaisia palvelevia toimintoja varten. Avustussääntö on luettavissa sievi.fi-sivuilla. Hakemuskaavakkeita saa kunnantalon neuvonnasta ja internetsivuilta. Hakemukset tulee toimittaa tarvittavine liitteineen maanantaihin 19.11.2018 klo 15.00 mennessä vapaa-aikatoimeen os. Haikolantie 16, 85410 Sievi tai anne.huhtala@sievi.fi.

Lisätietoja antaa Outi Santavuori p. 044 4883 310, outi.santavuori@sievi.fi

 

 

© 2019 Sievi.fi All Rights Reserved

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Instagram