Nuorisotalo Miitti

Nuorisotalo Miitin osoite on Jussinmäentie 3B, 85410 Sievi. Miitin klubitilassa järjestetään arkipäivisin ala- ja yläkoululaisten klubi-illat. Klubi-illoissa on aina paikalla tilaohjaaja! Klubi on avoinna:

TIISTAISIN, KESKIVIIKKOISIN JA TORSTAISIN
klo 13-15 alakoululaiset
klo 15-17 kaikki
klo 17-20 yläkoululaiset
huom. keskiviikkoisin klo 13-15 toiminta alkaa kerhotilan puolelta ja klo 15 jälkeen ollaan normaalisti klubin puolella.

PERJANTAISIN
klo 18-22 yläkoululaiset

TERVETULOA!

Sievin nuorisotalo Miitti palvelee kuitenkin kaikkia kuntalaisia.  Nuorisotalosta löydät sali-, klubi-, kerho- ja musiikkitilat. Salitilasta löytyy mm. peilit ja äänentoistolaitteet, joten tila soveltuu esimerkiksi erilaisten liikuntaryhmien pitopaikaksi. Klubitilassa on kolme erillistä väliovilla suljettavaa tilaa. Sieltä löytyy keittiötilan, mikä on varusteltu keittiön perustarpeilla: astiastot (n. 20hlölle, ei tiettyä sarjaa), ruuanlaittovälineen, jääkaappi ja pakastin, hella ja uuni sekä astianpesukone. Istumapaikkoja pöydän ääressä 16hlö:lle. Klubin pelitilassa on biljardipöytä, ilmakiekko, corona ja darts-taulu. Olotilasta löytyy playstation peleineen, lautapelit, sohvat ja säkkituolit oleiluun. Lisäksi tiloissa on liikuteltava pingispöytä. Musiikkitilasta löydät rummut, koskettimet, kitaran ja basson sekä mikrofonit. Lisäksi tilassa on erillinen äänitysstudiona palveleva huone.

Tilamme soveltuvat myös juhlakäyttöön esimerkiksi lasten ja aikuisten synttärijuhliin. Haluatko vuokrata tilojamme? Tästä löydät lisätietoja.

Tilojen vuokrahinnastot:
Nuorisoryhmät 10€/tunti/kausi.

Muut ryhmät ja yksityishenkilöt 10€/tunti.
Salin päivävuokra 60 €
Salin & klubin yhteiskäytön päivävuokra on 100 €

Nuorisotalo Miitin varauksista ja laskutuksesta vastaa vapaa-aikatoiminnan ohjaaja Jussi Tuomi. Jussin numero on 044 4883 495. Lukuvuodelle 2017-2018 on salivuorot jo jaettu myös nuorisotalo Miitin osalta. Salissa on jotain vapaita aikoja vielä jäljellä, kysy ihmeessä!

© 2018 Sievi.fi All Rights Reserved

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Instagram