Nuorisotalo Miitti

Nuorisotalo Miitin osoite on Jussinmäentie 3B, 85410 Sievi. Miitin klubitilassa järjestetään arkipäivisin ala- ja yläkoululaisten klubi-illat. Klubi-illoissa on aina paikalla joko vapaa-aikatoiminnan ohjaaja tai tilaohjaaja! Klubi on avoinna:

TIISTAISIN, KESKIVIIKKOISIN JA TORSTAISIN
klo 13-17 alakoululaiset
klo 15-20 yläkoululaiset

PERJANTAISIN
klo 18-22 yläkoululaiset

TERVETULOA!

Sievin nuorisotalo Miitti palvelee kuitenkin kaikkia kuntalaisia.  Nuorisotalosta löydät sali-, klubi-, kerho- ja musiikkitilat. Salitilasta löytyy mm. peilit ja äänentoistolaitteet, joten tila soveltuu esimerkiksi erilaisten liikuntaryhmien pitopaikaksi.

Klubitilassa on kolme erillistä väliovilla suljettavaa tilaa.
*Keittiötila, mikä on varusteltu keittiön perustarpeilla: astiastot (n. 20hlölle, ei tiettyä sarjaa), ruuanlaittovälineen, jääkaappi ja pakastin, hella ja uuni sekä astianpesukone. Istumapaikkoja pöydän ääressä 16hlö:lle. Keittiön tilan kaapissa on myös laaja valikoima erillaisia lautapelejä.
*Klubin pelitilassa on biljardipöytä, ilmakiekko, corona ja darts-taulu.
*Olotilasta löytyy playstation peleineen, tietokone, sohvat ja säkkituolit oleiluun.
Lisäksi tiloissa on liikuteltava pingispöytä.

Musiikkitilasta löydät rummut, koskettimet, kitaran ja basson sekä mikrofonit. Lisäksi tilassa on erillinen äänitysstudiona palveleva huone.

Tilamme soveltuvat niin satunnaiseen kokous- kuin juhlakäyttöön, että säännölliseen harrastustoimintaan. Vuosien varrella tiloissa on mm. järjestetty lasten ja aikuisten synttärijuhlia, vertaisryhmien kokoontumisia, liikuntaryhmiä ja koulutuspäiviä. Vapaa-aikalautakunta on vahvistanut Nuorisotalo Miitin vuokraushinnat, jotka löytyvät alta. Nuorisotalo Miitin varauksista ja laskutuksesta vastaa vapaa-aikatoiminnan ohjaaja Jenni Tuomi, p. 044 4883 495.

Tilojen vuokrahinnastot:
Nuorisoryhmät 10€/tunti/kausi.

Muut ryhmät ja yksityishenkilöt 10€/tunti.
Salin päivävuokra 60 €
Salin & klubin yhteiskäytön päivävuokra on 100 €

 

***
MIITIN SALIVUOROT KAUDELLE
1.9.2018-30.4.2019 on jaettu, vapaita vakiovuoroja voit tiedustella monitoimihallin asiakaspalvelusta: 044 4883 495/Jenni Tuomi.

 

© 2018 Sievi.fi All Rights Reserved

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Instagram