Minun arkeni ja elämäni -tiedonkeruu on päättynyt 28.5.2021

Sievin kunta ja Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistushanke kiittävät lämpimästi kaikkia vastaajia!

Kunnastamme kyselyyn vastasi sähköisen kyselyn kautta 114 henkilöä. Paperilomakkeella kyselyyn ei vastannut yhtään henkilöä.

Koko maakunnasta kyselyyn vastasi 4510 henkilöä. Järjestöille suunnattuun kyselyyn on saatu yhteensä 116 vastausta. Paperisten vastauslomakkeiden kokonaismäärä ei ole vielä tiedossa.

Miten viestimme tuloksista?
Seuraa kuntamme viestintää asiasta kunnan nettisivuilla, Facebookissa ja paikallislehti Sieviläisessä.

Miten hyödynnämme tuloksia?
Kyselyn tuloksia hyödynnetään Sievin kunnan hyvinvointikertomuksessa ja -suunnitelmassa sekä ohjausryhmissä ja neuvostoissa, joissa on mukana useita eri toimijoita.

Maakunnallisista tuloksista julkaistaan raportti syksyllä 2021. Tuloksia hyödynnetään useissa tärkeissä asiakirjoissa. Näitä ovat muun muassa maakunnallinen hyvinvointikertomus ja -suunnittelma sekä Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistukseen liittyvä sote-palvelustrategia. Tuloksia hyödynnetään esimerkiksi pohjoispohjalaisten ihmisten hyvinvointia edistävän yhteistyön kehittämisessä, jossa on mukana lukuisia toimijoita. Eri alojen asiantuntijat hyödyntävät tuloksia myös omassa työssään (mm. poliisilaitos, sairaanhoitopiiri, sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjät, järjestöt, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, maakuntaliitto, aluehallintovirasto). Näin ollen tuloksia hyödynnetään monilla eri tavoilla ja erilaisissa tilanteissa.

Lisätietoa:
Mauno Ranto, p. 044 4883 200 ja Anne Huhtala, p. 044 4883 207

Kuvituskuva, järvimaisema.