Motimessut 11.2.2021

Motimessut järjestetään virtuaalisesti torstaina 11.2.2021 klo 12-17. Motimessut on suunnattu työnhakijoille, koululaisille ja opiskelijoille sekä muille uutta suuntaa etsiville.

Messuilla on esillä monipuolisesti alueen työ- ja opiskelumahdollisuuksia. Päivän aikana haastatellaan paikallisia yrittäjiä, oppilaitoksia sekä hankkeiden edustajia, joille voit myös chatin välityksellä esittää kysymyksiä.

Motimessuille osallistuminen on maksutonta ja vaatii vain kirjautumisen Liveto alustaan. Voitte luoda tunnukset jo hyvissä ajoin valmiiksi.

Messut aukeavat torstaina 11.2. klo 11.30, jolloin pääset sisään painamalla Siirry aulaan-painiketta.

Motimessuille pääset tästä.
 

Kaikkien rekisteröityneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti.

Tervetuloa Motimessuille!

 

Ohjeita

- Suosittelemme käyttämään tietokonetta virtuaalitapahtumaan osallistumiseen. Lisäksi suosittelemme Chrome-selaimen käyttöä. Mobiilissa ei tueta kaikkia toiminnollisuuksia,  
  kuten Työpajat-osiota.

- Jos koet ääni- tai kuvaongelmia, kirjaudu ulos sekä päivitä tai uudelleenkäynnistä selainikkuna. Varmista myös, että ongelma ei ole palomuurissasi, mikäli esimerkiksi osa
  sisällöstä jää näkymätää tai koet muita teknisiä ongelmia.

- Huomioi, että vahva palomuuri saattaa estän osan virtuaalitapahtuma-alustan sisällöstä, kuten Työpajat. Jos ongelmia on palomuurin kanssa, ole yhteydessä IT-tukeesi.

- Jos haluat keskustella työpajoista mikki ja videokuvan kanssa, muista hyväksyä  ne selaimen asetuksista.

Motimessut logo.