Siskojen ja Simojen Runoluuri

Iloa ikääntyneiden arkeen vapaaehtoisten Siskojen ja Simojen soittamilla runopuheluilla!

Siskojen ja Simojen runoluuri on puhelimitse tapahtuvaa, kahden ihmisen vuorovaikutuksellinen kohtaaminen runon äärellä. Puhelimessa lausuttu runo on tapa osoittaa välittämistä ikäihmisille etänä, kun emme pääse kohtaamaan kasvokkain.

Maksuttoman runopuhelun voi tilata itselleen kuka tahansa ikäihminen, joka kaipaa arkeensa ripauksen runoutta. Runotuokion voi tarjota myös omalla ikääntyneelle vanhemmalle, isovanhemmalle, ystävälle tai lähimmäiselle runolahjakortin muodossa. Puhelun soittajana toimii Siskojen ja Simojen vapaaehtoinen.

Runoluuri on avoinna 6.4.-12.5.2021. Runopuhelua voit toivoa maanantaista torstaihin klo 9-12 numerosta 09 315 2440. Runoluuriin soittaminen maksaa normaalin paikallisverkkomaksun, kuten muutkin puhelut omasta puhelupaketista riippuen. Voit itse valita runon teeman seuraavista: luonto, perhe/koti, rakkaus/ystävyys, ilo/onni ja isänmaa/Suomi. Puhelinsoitolle voit toivoa myös sopivaa ajankohtaa seuraavista vaihtoehdoista: klo 10-12, 12-14, 14-16 tai 16-18.

Etsimme nyt erityisesti niitä ikääntyneitä, jotka voisivat kaivata arkeensa ripauksen runoutta ja virkistävän kohtaamisen puhelimitse nyt, kun emme voi tavata kasvotusten.

Tempauksen järjestää Siskot ja Simot ry-luovan välittämisen yhteisö.

Lisätietoa: Runoluuri - Siskot ja Simot