Museo-opas kesälle 2019

05 huhtikuun 2019

Sievin vapaa-aikatoimen kulttuuripalveluille haetaan kesätyöntekijää Sievin kotiseutumuseon oppaaksi kesälle 2019. Oppaan työtehtäviin kuuluu myös Sievin kirkon oppaana toimiminen. Sievin kotiseutumuseo Aarreaitta ja Sievin kirkko sijaitsevat historiallisesti merkittävällä Pekanmäellä. Työympäristönä alue on kaunis ja tunnelmallinen. Alustava kesto työsopimukselle on 15.5 – 6.8.2019. Kirkko toimii kesä- ja heinäkuun tiekirkkona. Työ on osa-aikainen, noin 34h/vko, ja sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Oppaan työ vaatii monipuolista osaamista ja huolellisuutta. Työnkuvaan kuuluu opastustyö kotiseutumuseossa ja kirkossa, tiedottamista, museon tilojen säännöllinen siivoaminen ja vastuu näyttelyiden ylläpitämisestä. Hakijalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. Oppaan tulee olla luonteeltaan helposti lähestyttävä ja hänen on tultava toimeen kaikenikäisten vieraiden kanssa. Lisäksi toivomme historian ja paikallishistorian tuntemusta, osaamista järjestää pienimuotoisia tapahtumia sekä uskallusta olla esillä. Hyvät some-taidot ja museologian tai muun historia-alan opinnot katsotaan hakijalle eduksi.

Hakuaika päättyy 18.4.2019 klo 15. Lisätietoja saa vapaa-aikasihteeri Outi Santavuorelta, p. 044 4883 310, outi.santavuori@sievi.fi.

Avoinna olevaa työpaikkaa haetaan suoraan Kuntarekryn kautta. Työpaikkailmoitukseen pääset tästä.

Comments

© 2019 Sievi.fi All Rights Reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram