Päivähoitopaikkojen hakeminen syksylle on käynnissä nyt!

16 huhtikuun 2019

Sievin kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavissa päivähoitopaikkoja kaudelle 2019–2020. Jos lapsesi ei vielä ole varhaiskasvatuspalveluiden piirissä, on nyt ajankohtaista tehdä hakemus tulevalle kaudelle. Kiireellisessä työ- tai opiskelupaikan saamisen yhteydessä, päivähoitopaikanjärjestelyaika on 2 viikkoa. Muutoin järjestelyaika on 4 kk. Paikkoja on Tuulihatun ja Kakaravaaran päiväkodeissa, Järvirinteen ja Kukonkosken ryhmiksissä sekä perhepäivähoidossa. Jos hoidontarve osuu ennen klo 6.30 aamuisin ja klo 17 jälkeen hoitopaikkana toimii Lystilän päiväkoti.

Lystilän kanssa samalla pihalla toimii myös Vaka-ryhmä ma-ke ja Vaka-kerho to-pe.

VAKA ryhmä on 13 laspsen ryhmä, joka on suunnattu yli kolmevuotiaille lapsille, joilla subjektiivinen päivähoito-oikeus on 20h/vko. (päivähoidon tarve ei johdu työtä tai opiskelusta). VAKA ryhmän asiakasmaksut määräytyvät varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaisesti.

VAKA kerho on 13-15 lapsen ryhmä 3-5 vuotiaille lapsille. Kerho toimii kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoimintaan sisältyy leikkiä, ulkoilua sekä ohjattua toimintaan. Evästauolle lapsi voi ottaa kotoa omat eväät mukaan. VAKA kerhon asiakasmaksu 20e/kk/lapsi ja lapsen mahdollinen oikeus kotihoidontukeen säilyy.

Täytämme ryhmää ja kerhoa hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Comments

© 2019 Sievi.fi All Rights Reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram