Sievi Race - omatoimirastit

Sievi Race on vapaa-aikatoiminnan ohjaajien suunnittelema läpi Sievin kiertävä tehtävärata. Rata on avoinna 1.7.-16.8.2020. Tervetuloa mukaan!

Sievi Race koostuu 10 rastista, jotka on sijoitettu ympäri Sieviä. Jokainen rastipaikka esittelee kävijöilleen pienen palan Sieviä. Rastipaikoista löytyy mm. kultuuritietoa tai liikunnallisia tehtäviä. Esiteltävät paikat voivat olla tuttuja juttuja, mutta toivottavasti opit myös jotain uutta tämän Sievi Race rastiradan avulla paikkakunnastamme. Jokaiselta rastipisteeltä löytyy tehtävälappu, johon on QR-koodin taakse piilotettu rastin esittely ja tehtävä. Lisäksi rastilapussa on QR-koodien takana palauteseinä ja arvontalomake.

Kierrä kaikki rastit, kerää ylös kirjaimet ja muodosta saaduista kirjaimista sana(t) ja osallistu arvontaan. Arvonnassa on pääpalkintona 100 € lahjakortti sieviläiseen liikkeeseen/palveluntarjoajalle (voittaja saa valita kohteen itse). Lisäksi arvomme pienempiä tuotepalkintoja.

Olemme koonneet rastit yhdelle kartalle, jotta rastipaikat on helppo löytää. Lisäksi rastikarttaan on kirjattu rastiohjeen tarkempi löytymispaikka. Rastikartta avautuu tästä linkistä.

Mikäli huomaat, että jostain rastipaikasta on kadonnut itse rastilappu, toivomme saavan siitä tiedot padlet-seinälle. Näiden tietojen avulla voimme huoltaa rastipaikkoja tarvittaessa. Padlet-seinään tästä.

Arvontalomakkeeseen pääset tästä linkistä.