Etusivun juttu -esitys

Linnateatterin kiertuenäytelmä Etusivun juttu saapuu Sievin Vääräjokisaliin su 15.11. Esitys alkaa klo 16 ja kesto on n. 40min. Esitys soveltuu koko perheelle. Esityksen hinta on 5€/hlö.

Esitykseen myydään katsojille numeroidut paikat siten, että katsojien väliin jätetään riittävä turvaväli. Salissa on vain joka toinen penkkirivi käytössä.

Lippujen varaus ja myynti aloitetaan 15.10. Liput varataan vapaa-aikatoiminnan ohjaaja Marika Ahonniskalta. Varamisen jälkeen liput lunastetaan kunnantalon neuvonnasta tai ovelta ennen esityksen alkua. Kunnantalolla maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti. Esityksen ovella vain käteinen.

Mauri Kunnas - Etusivun juttu

Tämä ei ole valeuutinen: Tassulan Sanomat on pahassa pulassa. Levikki laskee ja lukijat kaikkoavat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia!

Kulttuuritoimittaja Herra Hakkaraisesta tulee uusi päätoimittaja. Hän nimittää vakituisen avustajan Masa Marsun toimittajaksi ja Hämähäkki-Heikin vastaamaan nopeasti päivittyvästä verkkolehdestä. Mutta puretaanko toimituksen perinteinen TS-talo, kuten vaihtoehtoisia totuuksia tarjoava kiinteistömoguli Karjula uhkaa?

Esitys jatkaa Linnateatterin riemukkaiden kantaesitysten sarjaa. Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien kautta näytetään, miten lehti syntyy. Aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Vääräjokisali

Järjestäjä

Sievin kunnan kulttuuripalvelut

Yhteyshenkilön nimi

Marika Ahonniska

Yhteyshenkilön puhelin

0444883491

Yhteyshenkilön sähköposti

marika.ahonniska@sievi.fi

Tapahtumat