Etusivun juttu -esitys

Linnateatterin kiertuenäytelmä Etusivun juttu saapuu Sievin Vääräjokisaliin la 20.2. Esitys alkaa klo 16 ja kesto on n. 40min. Esitys soveltuu koko perheelle. Esityksen hinta on 5€/hlö.

Esitykseen myydään katsojille numeroidut paikat siten, että katsojien väliin jätetään riittävä turvaväli. Salissa on vain joka toinen penkkirivi käytössä.

Lippuja voi varata 11.1.2021 alkaen Maria Kotilalta p. 0444883491 tai maria.kotila [at] sievi.fi. Liput voi lunastaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana kunnantalon neuvonnasta tai ovelta ennen esityksen alkua. Kunnantalolla maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti. Esityksen ovella vain käteinen.

Mauri Kunnas - Etusivun juttu

Tämä ei ole valeuutinen: Tassulan Sanomat on pahassa pulassa. Levikki laskee ja lukijat kaikkoavat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia!

Kulttuuritoimittaja Herra Hakkaraisesta tulee uusi päätoimittaja. Hän nimittää vakituisen avustajan Masa Marsun toimittajaksi ja Hämähäkki-Heikin vastaamaan nopeasti päivittyvästä verkkolehdestä. Mutta puretaanko toimituksen perinteinen TS-talo, kuten vaihtoehtoisia totuuksia tarjoava kiinteistömoguli Karjula uhkaa?

Esitys jatkaa Linnateatterin riemukkaiden kantaesitysten sarjaa. Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien kautta näytetään, miten lehti syntyy. Aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Vääräjokisali

Tapahtumaluokka

Tapahtuma

Järjestäjä

Sievin kunnan kulttuuripalvelut

Yhteyshenkilön nimi

Maria Kotila

Yhteyshenkilön puhelin

0444883491

Yhteyshenkilön sähköposti

maria.kotila@sievi.fi

Tapahtumat