Yleis- ja kohdeavustukset

Sievin kunnan vapaa-aikalautakunta jakaa kaksi kertaa vuodessa kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen avustuksia talousarvioon varatun summan verran. Yleisavustusta voivat hakea rekisteröityneet seurat ja yhdistykset, joiden kotipaikka on Sievi. Kohdeavustusta voivat hakea yhdistysten lisäksi vapaat ryhmät ja yksityiset toimijat, joiden toiminta on kuntalaisia palvelevia.

Keväisin on haussa toiminnan yleisavustukset ja syksyllä kohdeavustukset. Avoinna olevista avustuksista tiedotetaan kunnan internetsivuilla, paikallislehti Sieviläisessä sekä kunnan tiedotuslehtisessä.

Vapaa-aikalautakunnan 6.5.2014 § 12 hyväksymä avustussääntö.

 

Yleisavustukset haettavissa:  Hakukaavake tulostettavissa tästä

Sievin kunnan vapaa-aikalautakunta julistaa haettavaksi liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalveluiden yleisavustukset 7.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Yleisavustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Sievi. Avustussääntö on luettavissa kunnan www-sivuilla. Hakemukseen tulee liittää yhdistyksen voimassaolevat säännöt, viimeksi hyväksytty toimintakertomus, tilinpäätös ja tilin- tai toimintatarkastuskertomus, talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2019.  Hakemuskaavakkeita saa kunnantalon neuvonnasta ja kunnan internetsivuilta. Hakemukset tulee toimittaa tarvittavine liitteineen tiistaihin 7.5.2019 klo 15.00 mennessä vapaa-aikatoimeen os. Haikolantie 16, 85410 Sievi tai outi.santavuori@sievi.fi.

Lisätietoja antaa Outi Santavuori p. 044 4883 310, outi.santavuori@sievi.fi

 

 

© 2019 Sievi.fi All Rights Reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram