Kulttuuripalvelut

Osana Sievin kunnan vapaa-aikatoimea on kulttuurityö. Kulttuuritoimen tehtävänä on huolehtia kunnan kulttuuritoiminnasta, sen kehittämisestä ja tukemisesta sekä tarjota kuntalaisille monipuolisesti mahdollisuuksia elämysten kokemiseen. Kulttuuritoimi järjestää vuoden mittaan erilaisia kulttuuritapahtumia yksin sekä yhteistyössä muiden alueen kulttuuritoimijoiden kanssa. Vuonna 2017 järjestetään mm. useampi teatteriretki, tarjoamme konsertteja sekä kuukausittain on mahdollisuus päästä elokuviin Vääräjokisalin muuntautuessa elokuvateatteriksi. Kulttuurityö organisoi heinäkuussa pidettävät Sieviviikot, joiden yhtenä päätapahtumapäivänä on Muttimarkkinat.

Kuntalaisten tekemää kulttuurityötä tuetaan kulttuuritoimen avustuksin. Lisätietoja avustuksista löydät omalta sivultaan.

Kulttuurityön kehittämisestä ja toteuttamisesta Sievin kunnassa vastaa vapaa-aikatoiminnan ohjaaja Marika Ahonniska. Hänen työpisteensä on kunnantalon toisessa kerroksessa vapaa-aikatoimen työhuoneessa. Tule ihmeessä käymään!

Yhteystiedot:
Marika Ahonniska
vapaa-aikatoiminnan ohjaaja
044 4883 491
marika.ahonniska(at)sievi.fi

© 2019 Sievi.fi All Rights Reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram