Nuorisopalvelut

Sievin kunnan vapaa-aikatoimeen kuuluu viisi eri työalaa, jotka tarjoavat kuntalaisille ja matkailijoille palveluita ympäri vuoden. Yhtenä vapaa-aikatoimen osa-alueena on nuorisopalvelut. Nuorisopalveluiden tarkoituksena on tavoittaa kaikki kohderyhmään kuuluvat kuntalaiset. Voimassa olevan nuorisolain mukaan nuorisoksi luetaan kaikki alle 29-vuotiaat. Toimintamme koostuu viikottain toteutuvista nuorison tilailloista, ryhmätoiminnoista, yksilöohjauksesta ja pitkin vuotta tapahtuvista retkistä, leireistä ja tapahtumista. Viikottainen nuorisotoiminta järjestetään Nuorisotalo Miitin tiloissa. Nuorisopalveluiden työntekijät tekevät myös koulupäivystystä yläkoululla ja lukiolla viikoittain. Kesäaikana tarjoamme koululaisten loma-ajalle niin puuhapäiviä, leirejä kuin liikuntatapahtumia. Kunnan ehkäisevä päihdetyön toteutusvastuu on vapaa-aikatoimella.

Ala- ja yläkouluikäisille suunnattujen klubi-iltojen aikataulut löydät Nuorisotalo Miitin välilehdeltä. Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Sievin kunnan nuorisopalveluiden henkilöstöä ovat:

Marika Ahonniska
vapaa-aikatoiminnan ohjaaja/
nuoriso ja kulttuuri
044 4883 491
marika.ahonniska(at)sievi.fi

Outi Santavuori
vapaa-aikasihteeri
044 4883 310
outi.santavuori(at)sievi.fi

Anne Vaaramaa
Jelppiverkko
yksilövalmentaja, Sievi/Alavieska
044 4883 243
anne.vaaramaa(at)jelppiverkko.fi

Anita Hyvönen
Jelppiverkko
etsivä nuorisotyöntekijä, Sievi/Alavieska/Ylivieska
044 4883 321
anita.hyvonen(at)jelppiverkko.fi

Toimistomme sijaitsee kunnantalolla. Vapaa-aikatoiminnan ohjaajan löydät kakkoskerroksen työhuoneesta 236, vapaa-aikasihteerin vastaavasti työhuoneesta 230. Jelppiverkon yksilövalmentajan ja etsivän nuorisotyöntekijän työpisteet sijaitsevat ensisijaisesti nuorisotalo Miitillä, mutta toisinaan he ovat tavattavissa myös kunnantalolla. Heidät tavoitat varmimmin soittamalla tai viestein.

 

ETSIVÄ NUORISOTYÖ

Etsivän nuorisotyön yhteyshenkilönä Sievin kunnassa on vapaa-aikasihteeri Outi Santavuori.
Hänet tavoitat etunimi.sukunimi(at)sievi.fi tai 044 4883 310.

Etsivä nuorisotyöntekijä on Anita Hyvönen.

© 2019 Sievi.fi All Rights Reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram