Kesäleirit 2019

KESÄN PUUHAPÄIVILLÄ JA LEIREILLÄ TAPAAT UUSIA JA VANHOJA TUTTUJA!

Kesällä 2019 Sievin kunnan vapaa-aikatoimen ja Sievin seurakunnan työntekijät toteuttavat perinteistä ja uutta. Lue tästä, mitä kaikkea on luvassa! Tänäkin kesänä on tarjolla niin toiminnalliset kuin liikunnalliset puuhapäivät omine teemapäivineen. Ja kolme kesäleiriä odottavat innokkaita tulijoita. Ilmoittautumisohjeet löydät alempaa tältä sivulta.

** LEIREISTÄ PÄIVITÄMME TIETOA KEVÄÄN 2019 AIKANA. ALTA NÄET MILLAISTA TOIMINTAA KESÄLLÄ 2018 JÄRJESTETTIIN **

TOIMINNALLISET PUUHAPÄIVÄT 4.-8.6.2018

Vuosina 2005-2010-syntyneiden lasten toiminnallisilla puuhapäivillä on ohjelmaa laidasta laitaan. Puuhapäivän hinta 5€/hlö/pvä, mikä sisältää ohjelman, lounaan ja vakuutuksen. Mahdollisista kuljetuksista puuhapäivän toimipaikkoihin huolehtivat huoltajat itse. Päivät alkavat klo 9.00 ja loppuvat klo 14.00 ilmoitetussa paikassa. Jokaiselle päivälle on laadittuna omat teemansa. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan puuhapäivään oman kiinnostuksen mukaan. Puuhapäiviin otetaan 30 lasta. Toiminnallisten puuhapäivien teemat ovat:

MA: Koristellaan kunta kauniiksi (maalaustaide), paikkana Väentupa
TI: sanataidetta ja askartelua, paikkana kunnankirjasto
KE: Kädentaidot, paikkana Väentupa
TO: Sirkustelua ja taitoliikuntaa, paikkana monitoimihalli
PE: Kokataan yhdessä, kokoontuminen Monitoimihallin pihalla

LIIKUNNALLISET PUUHAPÄIVÄT 11.-15.6.2018

Tänä kesänä järjestetään viime vuoden tapaan liikunnalliset puuhapäivät vuosina 2005-2010-syntyneille lapsille. Puuhapäivien aikana tutustutaan erilaisiin liikuntalajeihin Jussinmäen urheilualueen ympäristössä. Lapsella ei tarvitse olla osaamista lajeista vaan opetus annetaan alusta alkaen. Luvassa on perinteisiä urheilulajeja sekä uusiin lajeihin tutustumista. Vastuuohjaajana liikunnallisilla puuhapäivillä toimii liikuntaneuvoja Jussi Tuomi. Päivien hinta on 5e/hlö/pvä, mikä sisältää ohjelman, lounaan ja vakuutuksen. Puuhapäivät alkavat Monitoimihallilta, poikkeuksen tekee perjantain tennis. Kokoonnumme Korhosen koululle. Puuhapäivä kestää klo 9-14. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan puuhapäivään oman kiinnostuksen mukaan. Puuhapäiviin otetaan 30 lasta. Liikunnallisten puuhapäivien teemat ovat:

MA: teemana sisäliikunta (mm. temppurata ja palloilupelit)
TI: teemana yleisurheilu
KE: teemana pallopelit (mm. jalkapallo)
TO: teemana golf ja frisbeegolf
PE: teemana tennis, kokoontuminen Korhosen koululle

KESÄN LEIRIT LOUETJÄRVEN LEIRIMAJALLA:
Leireille otetaan 25 leiriläistä.

1. Vuosina 2008-2010-syntyneiden tyttöjen leiri 18.-19.6. Hinta: 15€
2. Vuosina 2008-2010-syntyneiden poikien leiri 20.-21.6. Hinta: 15€
3. Vuosina 2005-2007-syntyneiden tyttöjen ja poikien leiri 25.-27.6. Hinta: 25€

Ensimmäinen ja toinen leiri alkavat klo 10 ja päättyvät seuraavana päivänä klo 16. Kolmas leiri alkaa klo 10 ja päättyy kolmantena leiripäivänä klo 12. Vuoden 2018 leireillä huomataan hyvä meissä jokaisessa. Leirit kulkevatkin otsikolla Sinussa on sitä jotain. Leirin aikana huomaamme hyviä juttuja niin itsestämme kuin kaverista ja leiriltä tulemmekin kotiin omia vahvuuksia käsissä kantaen. Leirillä jokainen osallistuja saa kokea elämyksiä, oppia toimimaan ryhmässä.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU NÄIN:

Leirit ja puuhapäivät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Puuhapäiville ja leireille ilmoittaudutaan soittamalla kunnantalon neuvontaan, puh. 08 4883 111. Jotta kaikilla olisi mahdollisimman tasapuoliset mahdollisuudet ilmoittautua leireille, ILMOITTAUTUMISIA OTETAAN VASTAAN ma 7.5.2018 KLO 9.00 ALKAEN. Kesäleirien osalta tulee huoltajan toimittaa tietolomake lapsesta ilmoittautumisen ja leirimaksun maksamisen yhteydessä. Lomakkeita löytyy kunnantalon neuvonnasta ja tämän ohjeen lopusta. Huomioi, että vasta leirimaksun maksaminen vahvistaa ilmoittautumisen. Leirikirjeen lähettämisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista palautetaan leirimaksu vain lääkärintodistusta vastaan.

Leireille ilmoittautuneille lähetetään erillinen leirikirje kesäkuun alussa. Puuhapäivien osallistujille ei lähetetä erillistä materiaalia. Ilmoittautumiset puuhapäivien ja leirien osalta tehdään kunnantalon neuvontaan viimeistään 31.5.2018. Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella ainoastaan vapaa-aikatoiminnan ohjaaja Marika Ahonniskalta (044 4883 491).

Alla on leiriläisten ilmoittautumislomake. Sama lomake on saatavilla myös kunnantalon neuvonnasta.

Ilmoittautumislomake2018

 

© 2019 Sievi.fi All Rights Reserved

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Instagram