Kesän puuhapäivät ja leirit 2019

Kesäajantoiminta on koottu yhteisesitteeksi, joka on jaettu koulujen kautta jokaisen oppilaan kotiin. Esitteestä löydät kunnan ja seurakunnan järjestämät puuhäpäivät ja leirit, Sievin 4H-yhdistyksen järjestämän toiminnnan sekä Sievin sisun kesäajan tarjonnan. Esitteeseen pääset klikkaamalla: kesäajan toimintaesite

KESÄN PUUHAPÄIVILLÄ JA LEIREILLÄ TAPAAT UUSIA JA VANHOJA TUTTUJA!
Tänäkin kesänä on tarjolla niin toiminnalliset kuin liikunnalliset puuhapäivät omine teemapäivineen. Vuosina 2006-2011 syntyneillä lapsilla on mahdollista osallistua toiminnallisille puuhapäiville, joissa on ohjelmaa laidasta laitaan. Puuhapäivän hinta 5€/hlö/pvä, mikä sisältää ohjelman, lounaan ja vakuutuksen. Mahdollisista kuljetuksista puuhapäivän toimipaikkoihin huolehtivat huoltajat itse. Päivät alkavat klo 9.00 ja loppuvat klo 14.00 ilmoitetussa paikassa. Jokaiselle päivälle on laadittuna omat teemansa. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan puuhapäivään oman kiinnostuksen mukaan. Puuhapäiviin otetaan 30 lasta.

TOIMINNALLISET PUUHAPÄIVÄT 3.-7.6.2019

MA: Sarjispaja ja kädentaitoja, paikkana Väentupa
TI: Päivä partiolaisena, paikkana Väentupa
KE: Kokkauspäivä, kokoontuminen Nuorisotalo Miitillä
TO: Kohtaamisia koirakavereiden kanssa ja vierailu vanhainkodilla, paikkana Nuorisotalo Miitti
PE: Vierailu Isokummun lammastilalle, kokoontuminen Nuorisotalo Miitillä

Toiminnallisten puuhapäivien järjestämisestä vastaavat Sievin kunnan vapaa-aikatoimi ja Sievin seurakunta yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

LIIKUNNALLISET PUUHAPÄIVÄT 24.-27.6.2019

MA: Sisäliikunta (sirkus/temppuilu ja palloilu)
TI: Yleisurheilu ja pesäpallo
KE: Pallopelit (mm. jalkapallo)
TO: Golf ja frisbeegolf
PE: Tennis ja pihapelit

Liikunnalliset puuhapäivät toteutetaan Jussinmäen urheilualueella ja monitoimihallilla, paitsi perjantaina Korhosen koululla. Toiminnallisten puuhapäivien järjestämisestä vastaa Sievin kunnan vapaa-aikatoimi. Vastuuohjaajana puuhapäivillä toimii vapaa-aikatoiminnan ohjaaja Jenni Tuomi. Lapsella ei tarvitse olla osaamista lajeista vaan opetus annetaan alusta alkaen. Varusteena säänmukainen pukeutuminen ja oma juomapullo.

Kesän perinteiset leirit Louetjärven leirimajalla:
Vuoden 2019 leirien teemana on Salaiset agentit. Leirillä jokainen osallistuja saa kokea elämyksiä, oppia toimimaan ryhmässä. Leireille otetaan 25 leiriläistä. Jokainen leiriläinen saa kotiin leirikirjeen kesäkuun alussa, josta löytyvät tarkemman ohjeet mm. saapumisesta ja tarvittavasta varustuksesta.

1. Vuosina 2009-2011-syntyneidentyttöjen leiri 11.-12.6. Hinta: 15€
2. Vuosina 2009-2011-syntyneiden poikien leiri 13.-14.6. Hinta: 15€
3. Vuosina 2006-2008-syntyneiden tyttöjen ja poikien leiri 17.-19.6. Hinta: 25€

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU NÄIN:

Leirit ja puuhapäivät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Puuhapäiville ja leireille ilmoittaudutaan soittamalla kunnantalon neuvontaan, puh. 08 4883 111. Jotta kaikilla olisi mahdollisimman tasapuoliset mahdollisuudet ilmoittautua toimintaan mukaan, ILMOITTAUTUMISIA OTETAAN VASTAAN ma 6.5.2019 KLO 9.00 ALKAEN. Puuhapäivät ja leirit maksetaan ilmoittautumisen yhdessä tai viikon sisällä ilmoittautumisesta. Huomioi, että vasta leirimaksun maksaminen vahvistaa ilmoittautumisen. Kesäleirien osalta tulee huoltajan toimittaa tietolomake lapsesta viimeistään leirimaksun maksamisen yhteydessä. Lomake löytyy kunnantalon neuvonnasta ja kunnan verkkosivuilta. Leirikirjeen lähettämisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista palautetaan leirimaksu vain lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautumiset puuhapäivien ja leirien osalta tehdään kunnantalon neuvontaan viimeistään 29.5.2019. Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella ainoastaan vapaa-aikatoiminnan ohjaaja Marika Ahonniskalta (044 4883 491).

Alla on leiriläisten ilmoittautumislomake. Sama lomake on saatavilla myös kunnantalon neuvonnasta.

Ilmoittautumislomake2019

 

© 2019 Sievi.fi All Rights Reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram