TietoEdu- hoitoaikojen ilmoittaminen

– Tieto Edun hoitoajat –toiminto eli sähköinen hoitoaikavaraus toimii puhelimeen ladattavan sovelluksen (Tieto Edu) kautta tai internetselaimella.
– Sovellus on helppokäyttöinen ja sen kautta vanhemmat voivat seurata ajantasaisesti  lapsen toteutuneiden hoitoaikojen kertymistä.
– Ainoastaan viralliset huoltajat pääsevät sovellukseen ilmoittamaan hoitoaikoja.

– Hoitoaikavarausten perusteella henkilökuntaa on ryhmissä oikea määrä oikeaan aikaan.
– TietoEdun mobiili-sovellusta voi käyttää Android ja iOS laitteissa. Web-sovellusta käytetään internetselaimessa. Parhaiten palvelu toimii Google Chromella tai Mozilla Firefoxilla.
– Tunnistautuminen sovellukseen tapahtuu Suomi.fi tunnistautumisen kautta joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella.
–  Kun käyttäjä kirjautuu sisään sovellukseen, kirjautumistiedot tallennetaan viikoksi. (= Jos sovelluksesta ei kirjauduta ulos, voi viikon sisällä palata käyttämään sovellusta ilman tunnistautumista).

TietoEdun web-sovellus:

Tästä pääset TietoEduun nettisovelluksella. 

Hoitoajat ja/tai poissaolot ilmoitetaan sovelluksen kautta koko viikon (ma-su) osalta. Jokaiselle päivälle on muistettava tehdä joko hoitoaika-
tai poissaolomerkintä. Suunnitelmien teko uusille viikoille on mahdollista sulkuajan puitteissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että perjantaina

klo 12 sulkeutuu seuraavaa viikkoa seuraava viikko. Eli yksinkertaistettuna; parillisen viikon perjantaina ilmoitetaan seuraavan parillisen viikon hoitoajat.


Mikäli lapselle ei ole tehty hoitoaikavarauksia, katsotaan, ettei tarvetta hoidolle ole kyseisellä
viikolla. Jos lapselle on kuitenkin tarvetta hoidolle sellaisena päivänä mille hoitoa ei ole ilmoitettu, niin hoito voidaan järjestää ainoastaan klo 8.30-15.30 välisenä aikana, jolloin henkilökuntaa on eniten paikalla.

© 2019 Sievi.fi All Rights Reserved

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram