Sievin Työkolmio

TYÖKOLMION TUOTTEET JA PALVELUT
Työkolmiolta saat edullisesti erilaisia tuotteita ja palveluita. Meillä valmistetaan mm. aitaelementtejä, puunkantotelineitä, hiekkalaatikoita, leikkimökkejä, katiskoita, roskakatoksia, postilaatikkotelineitä, saunajakkaroita, talon numerokylttejä yms. Työkolmio tekee myös erilaisia työsuorituksia tilauksesta, kuten maalausurakoita, piha- ja lumitöitä, puiden pilkkomista yms. Meiltä saat myös polttopuut edullisesti säkeittäin, vaikka kotiin kuljetettuna!

Kysy lisää tai pyydä tarjous joko soittamalla asiakaspalvelunumeroon tai sähköpostitse.

TYÖKOLMIOLLE TÖIHIN
Työkolmio on pitkäaikaistyöttömien työllistämiseen keskittynyt paja. Työkolmiolla tehdään mm. puutyötuotteita ja tilaustöitä. Sijoittuminen on mahdollista kuntouttavaan työtoimintaan, työkokeiluun ja palkkatuella tuettuun työsuhteeseen. Palkkatyössä työaika on pääasiassa 85 % eli 6,5 h/pvä + 0,5 tunnin ruokatauko. Työtehtäviin ei edellytetä ammattiosaamista vaan tehtäviin perehdytetään.

Työkolmion työnkuvat:

* Monarin asiakaspalvelutyöntekijä: Monitoimihallin asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät sekä välinevaraston ja kuntosalin järjestyksen ylläpito. Lisäksi työntekijä vastaa Monarin kahvion pyörittämisestä. Työaika on ti-to iltapainotteinen, asiakaspalvelun ollessa avoinna klo 17.30 saakka.

* Siivouspalvelutyöntekijä: nuorisotalo Miitin, urheilukentän huoltorakennuksen pukuhuone-, wc- sekä punttisalitilojen, Työkolmion sosiaali- ja toimistotilojen sekä kunnan varikon siivous. Toisinaan muut hallintokunnat tai kuntalaiset tilaavat erilaisia siivoustöitä. Työntekijä siirtyy kohteiden välillä omalla autolla, josta maksetaan kilometrikorvaus. Työaika pääsääntöisesti klo 7-14.

* Työkolmion työpajan työntekijä: työskentelee Työkolmion hallilla Järvikylällä. Hallin tehtäviä ovat mm. pienten puusepän tuotteiden valmistus, polkupyörien huolto, polttopuiden teko, erilaiset ympäristön huollon tehtävät niin asiakaskohteissa kuin laavuilla. Työaika on ma-pe klo 8-15.

* Työkolmion asiakaspalvelutyöntekijä: työskentelee Työkolmion hallilla. Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, joka pitää sisällään asiakkaiden tilausten vastaanoton, tilausten syöttämisen tilausjärjestelmään ja Työkolmion Facebook -sivujen ylläpito ja päivitys. Työntekijä sopii aikataulusta asiakkaan ja työpajan vastaavan ohjaajan kanssa. Työpajan vastaava ohjaaja laskee tuotteista tarjoukset, jotka asiakaspalvelija välittää asiakkaalle. Työaika on ma-pe klo 8-15.

Lisätietoja: Sievin työllisyyspalvelujen työntekijät

Toimi näin

Tuotteiden ja palveluiden osalta ota yhteyttä asiakaspalvelun numeroon tai sähköpostiin.

Työllistymiseen liittyen lisätietoja antavat työllisyyspalvelujen työntekijät.

Kenelle ja millä ehdoin

Sievin Työkolmiolle pääsevät töihin sieviläiset työttömät.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu
044 4883 479
tyokolmio(at)sievi.fi

Asko Niskala
vastaava työpajaohjaaja
044 4883 472
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Anu Stenroth
Yksilövalmennus, ohjaus
044 4883 487
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Sievin-Ty%C3%B6kolmio-1881740868751338

Käyntiosoite:
Koivistontie 309, Sievi