Ajankohtaiset liikuntaryhmät

Facebookista löydät livetreenejä "Sievin hyvinvointitoimen liikuntapalvelut" -tililtä !

 

MATALAN KYNNYKSEN LIHASKUNTOTREENIT

Maanantaisin 29.1.-19.2. klo 18-18.45 Kiiskilän koulun liikuntasalissa

Monipuolista lihaskuntoharjoittelua kehonpainolla ja eri välineillä. Sopii kaikille, jokainen pystyy tekemään harjoituksen oman kunnon mukaan. Tarkoitettu esim. sinulle, joka haluat aloittaa kuntoilun pitkän tauon jälkeen tai sinulle, joka et ole ikinä käynyt ryhmäliikuntatunneilla. Et tarvitse aikaisempaa jumppakokemusta tai omia välineitä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Jenni L. / 044 4883477. Maksuton ryhmä!

 

TEHOJUMPPA 

Maanantaisin 4.3.-29.4. (ei 1.4.) klo 18-19 Monitoimihallilla 4€ / kerta.

Koko kehon treeni, joka kehittää sekä kestävyys- että lihaskuntoa. Jumppa sisältää alkulämmittelyn, sykkeennostoja ja lihaskunto-osion, jossa vaihtelevasti liikkeitä kehonpainolla tai välineillä. Liikkeistä saat vaihtoehtoja ja pystyt tekemään oman kunnon mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan Jenni T / 044 488 3495.

 

ETÄJUMPPA IKÄÄNTYVILLE

Tiistaisin klo 9.30-10

Voit tehdä jumpan tuolilla tai seisten oman kunnon mukaan. Jumppaan osallistuakseen tulee olla sähköpostiosoite, tietokone/tabletti/älypuhelin ja internetyhteys. Sähköpostiosoitteeseen tulee ennen jumppaa noin klo 9.15 linkki, jota painamalla pääset mukaan. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, lähetä sähköpostiosoitteesi numeroon 044 4883 477. Jumppa on maksuton.

 

MATALAN KYNNYKSEN LIHASKUNTOJUMPPA

Tiistaisin klo 19-19.45 Korhosen liikuntasalissa.

Peruskuntojumppa, joka sopii ihan jokaiselle. Jokainen pystyy tekemään harjoituksen oman kunnon mukaan. Tarkoitettu esim. sinulle, joka haluat aloittaa kuntoilun pitkän tauon jälkeen tai sinulle, joka et ole ikinä käynyt ryhmäliikuntatunneilla, aikaisempaa jumppakokemusta ei tarvitse! Ilmottaudu mukaan Jenni Tuomi / 044 488 3495 ! Maksuton ryhmä!

 

TYÖTTÖMIEN LIIKUNTA

Työttömille ohjattua liikuntaa Monitoimihallilla keskiviikkoisin klo 15-16. Pelataan ja kuntoillaan ryhmän toiveiden ja henkilömäärän mukaisesti! Sopii kaikenkuntoisille! Maksuton. 

Kysy tarvittaessa lisätietoja ohjaaja Jenni Tuomi / 044 488 3495!

 

HYVÄN MIELEN LIIKUNTARYHMÄ

keskiviikkoiltaisin 7.2. - 24.4. (ei 6.3.)

Aloituskokoontuminen ke 7.2. klo 18 - 18.45 Miitin kerhotilalla (Jussinmäentie 3B)

Ryhmän tarkoituksena on tutustua eri liikuntalajeihin ryhmän toiveiden mukaisesti. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla luomme yhdessä suunnitelman ja päätämme, mitä lajia kullakin kokoontumiskerralla kokeilemme. Kokoontumiset ajoittuvat keskiviikkoiltoihin noin klo 17-20 välille lajista riippuen. Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, jotka liikkuvat vähän tai ei ollenkaan, ja joita kiinnostaa kokeilla eri liikuntalajeja matalalla kynnyksellä. Ryhmä on maksuton. Lisätiedot ja ilmoittautumiset (paikkoja rajoitetusti) Jenni L. / 044 4883477

 

AVOIN LIIKUNTATUNTI

Alle kouluikäisten avoin liikuntatunti perjantaisin klo 10-11 Monitoimihallilla! Yksi osa salia (volttimonttupääty) varattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Vapaata pelailua lapsen ehdoilla. Ei ohjattua toimintaa. Muutamia poikkeuksia voi tulla esim. turnausten vuoksi.

 

Liikuntapalvelut somessa

Sievin liikuntapalvelut Facebookissa Sievin liikuntapalvelut Instagramissa