Sievin Vuokrakodit Oy

Sievin Vuokrakodit Oy tarjoaa kuntalaisille viihtyisiä ja nykyaikaisesti varusteltuja vuokrakoteja rauhallisessa sekä turvallisessa asuinympäristössä eripuolilla Sievin keskustaajamaa. Kaikissa vuokrakodeissamme on vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto sekä tilava ja toimiva pohjaratkaisu. Vuoden 2019 lopussa rakennettiin kattava valokuitusisäverkko lähes kaikkiin kohteisiimme, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan verkkoyhteyden niin viihdekäyttöön kuin etätyöskentelyyn. Jokaiselle huoneistolle löytyy autopaikka ja irtainvarasto. Kiinteistöjä sekä yksittäisiä koteja on huollettu ja remontoitu hyvin vuosien saatossa ja tulemme myös jatkamaan tuolla tiellä. Tyytyväiset ja pitkäaikaiset asukkaat ovat tärkein voimavaramme sekä parasta mainosta toiminnalle!

Sievin Vuokrakodit Oy

Sievin Vuokrakodit Oy (Kiinteistö Oy Sievin Jussi) on Sievin kunnan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiö omistaa 241 vuokrahuoneistoa Sievin kunnan keskustaajamassa. Vuokratalot ovat Arava-rahoitteisia eli valtion tuella rahoitettuja.

Ara (Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus) ohjaa ja valvoo valtion tuella lainoitettujen asuintalojen omistajien toimintaa. Ohjauksen ja valvonnan tavoitteena on varmistaa valtion tuen kohdentuminen asukkaille ja että vuokrataloyhteisön toiminta on säännösten, määräysten ja ohjeiden mukaista.

Yhtiö vuokraa asuntoja yleishyödyllisessä tarkoituksessa omakustannusperiaatteella toimien. Omakustannusperiaate tarkoittaa sitä, että vuokraa peritään enintään se määrä, joka tarvitaan hyvän kiinteistönpidon mukaisiin menoihin.

 

Onnellinen perhe.

Sievin Vuokrakodit Oy
Haikolantie 16, 85410 Sievi
 

Yhteystiedot

toimistosihteeri
Taina Pakkala
044 4883 204
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

toimitusjohtaja
Tuomas Kokkonen
044 4883 318
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Kunnantalon sulkuaikana palvelemme seuraavasti:

Toimistosihteeri vko 26-27
Asuntotoimisto kokonaan suljettu vko 28-29
Toimitusjohtaja vko 30-31(ti-to)
Kiireellisissä asunto asioissa voi ottaa yhteyttä kiinteistöhuoltoon p.044 0854200