Sievin työllisyyspalvelut

Sievin työllisyyspalvelujen toiminta on Sievin kunnan tarjoamaa maksutonta, luottamuksellista, yksilöllistä ja joustavaa ohjaus- ja neuvontapalvelua niin sieviläisille työnhakijoille kuin lähialueen yrityksille ja yhdistyksille. Toiminnan tarkoituksena on löytää työnhakijoille sopivia palvelu- ja työllistymispolkuja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Sievin työllisyyspalvelut pyrkii auttamaan työttömäksi jääneitä henkilöitä mm. työ- tai koulutuspaikan löytämisessä, asiakkaalle sopivan työllistymistä edistävän palvelun saamisessa tai työ- ja toimintakyvyn selvittelyssä.

Työnhakija:

Etsitkö töitä tai suunnitteletko kouluttautumista? Kaipaatko apua työnhakuun, koulutusvaihtoehtojen pohtimiseen tai tarvitsetko apua paperiasioissa? Mietitkö mitä tarkoittaa esim. kuntouttava työtoiminta, työkokeilu, palkkatuki ja voisiko niistä olla sinulle hyötyä? Näkisitkö tarvetta työ- ja toimintakyvyn selvitykselle?

Myös kunta työllistää pitkään työttömänä olleita kunnan eri toimipisteisiin tai Työkolmiolle. Työkolmion kautta on mahdollista työllistyä mm. pienimuotoisen rakentamisen, ympäristön hoidon, siivouksen ja asiakaspalvelutyön pariin.

Työnantaja:

Tarvitsetko uutta työvoimaa? Haluatko saada tietoa eri tukimuodoista työllistämiseen liittyen esim. palkkatuki, oppisopimus tai olisiko sinulla tarjota työkokeilupaikkaa?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Toimi näin

Ota yhteyttä työllisyyspalveluiden työntekijöihin soittamalla, sähköpostitse tai somen kautta. Toimistomme sijaitsevat Sievin kunnantalolla, toisessa kerroksessa. Pääovi aukeaa automaattisesti ja pääovista oikealle löytyy hissi.
Parhaiten meidät tavoittaa, kun sopii tapaamisajan etukäteen.

Yhteystiedot

Karoliina Satomaa
työllisyyskoordinaattori 
044 4883 322
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Anu Stenroth
Yksilövalmennus, ohjaus
044 4883 487
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Asko Niskala
vastaava työpajaohjaaja, Työkolmio
044 4883 472
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Facebook: https://www.facebook.com/sievintyollisyyspalvelut

Instagram: https://www.instagram.com/sievintyollisyyspalvelut/