Lapsiperheet

Sievissä halutaan tarjota tarpeenmukaisia ja hyviä palveluja lapsiperheille. Olemassa olevat palvelut kootaan Perhekeskus-otsikon alle. Sievissä perhekeskus ei ole yksittäinen rakennus vaan eri toimijoista koostuva verkosto, joiden tarjoamat palvelut ovat eri tavoin alueelle sijoitettuna. Perhekeskus kerää yhteen tietoja lapsiperheiden palveluista ja kohtaamispaikoista. Se yhteensovittaa kunnnan, hyvinvointialueen sekä järjestöjen ja seurakuntien palveluita ja toimintaa. Sievissä perhekeskustoimintaa koordinoi lapsiasiainneuvosto.

Palvelut lapsiperheille

Sievi on turvallinen valinta lapsiperheille. Meillä on laaja kouluverkko ja elinvoimainen kyläverkosto. Koulut ja päiväkodit ovat käyneet läpi uudistuksensa, jotta lapsille voidaan tarjota terveelliset tilat kasvaa ja opiskella.

Sievin kunnan varhaiskasvatustyössä painottuvat varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa yhteisesti sovitut arvot: turvallisuus, lapsuuden ainutlaatuisuus, avoin ja myönteinen vuorovaikutus sekä tasa-arvo.

 

Perheiden kohtaamispaikat

Sievissä järjestetään viikottain erilaisia ryhmätoimintoja, johon perheet voivat osallistua ilman ennakkoilmoittautumisia. Lähde rohkeasti mukaan toimintaan tapaamaan toisia perheitä!

Tiistaisin:
klo 9.30-12.30 Perhemiitti nuorisotalo Miitin klubilla, järj. Sievin perhepalvelukeskys ry.

Keskiviikkoisin:
klo 10-12 Perhekerho Väentuvalla, järj. Sievin srk

Torstaisin:
klo 10-12 Perhekerho Väentuvalla, järj. Sievin srk