Nuorisopalvelut

Sievin nuorisopalvelut tarjoavat tekemistä koulupäivien jälkeen ja koulujen loma-ajalle sekä tukea elämän eri tilanteisiin.

Nuorisopalveluiden tehtävänä on tarjota ja kehittää palveluitaan kohderyhmään kuuluville kuntalaisille. Voimassa olevan nuorisolain mukaan palvelun piiriin kuuluvaksi luetaan kaikki alle 29-vuotiaat. Toimintamme koostuu viikottain toteutuvista nuorison tilailloista, ryhmätoiminnoista, yksilöohjauksesta ja pitkin vuotta tapahtuvista retkistä, leireistä ja tapahtumista. Viikottainen nuorisotoiminta järjestetään Nuorisotalo Miitin tiloissa. Nuorisopalveluiden työntekijät tekevät myös koulupäivystystä yläkoululla ja lukiolla viikoittain. Kesäaikana tarjoamme koululaisten loma-ajalle niin puuhapäiviä, leirejä kuin liikuntatapahtumia.

Kouluvuoden aikana tiistaista perjantaihin sekä koulujen syys- ja talviloma-aikoina järjestetään klubi-iltapäiviä ja -iltoja nuorisotalo Miitin klubitilassa. Ala- ja yläkouluikäisille  on omat toiminta-ajat. Klubi-iltojen aikataulut löydät Nuorisotalo Miitin välilehdeltä. Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Toimistomme sijaitsee kunnantalolla ja nuorisotalo Miitillä. Vapaa-aikatoiminnan ohjaajan löydät kakkoskerroksen työhuoneesta 236, vapaa-aikasihteerin vastaavasti työhuoneesta 230. Jelppiverkon yksilövalmentajan ja etsivän nuorisotyöntekijän työpisteet sijaitsevat ensisijaisesti nuorisotalo Miitillä, mutta toisinaan he ovat tavattavissa myös kunnantalolla. Heidät tavoitat varmimmin soittamalla tai viestein.

Kunnan ehkäisevä päihdetyön toteutusvastuu on vapaa-aikatoimella. Tämä on läpileikkaava teema koko vapaa-aikatoimessa.
 

ETSIVÄ NUORISOTYÖ

Etsivän nuorisotyön yhteyshenkilönä Sievin kunnassa on vapaa-aikasihteeri Outi Santavuori. Hänet tavoitat outi.santavuori(at)sievi.fi tai 044 4883 310.

Etsivä nuorisotyöntekijä on Anita Hyvönen.

Et ole yksin -esite

Nuorten palveluesite, lataa tästä.

Esitteessä Sievissä nuorten parissa työtään tekevät henkilöt esittäytyvät. Lisäksi esitteestä löydät kattauksen valtakunnallisia tukipalveluita erityisesti nuorille. Opasta löytyy myös tulostettuna vihkona ainakin Miitiltä, koululta, kirjastolta ja kunnantalolta.

Yhteystiedot

vapaa-aikatoiminnan ohjaaja
Marika Ahonniska
044 4883 491
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

vapaa-aikasihteeri
Outi Santavuori
044 4883 310
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Jelppiverkko

yksilövalmentaja
Anne Vaaramaa
044 4883 243
etunimi.sukunimi(at)jelppiverkko.fi

etsivä nuorisotyöntekijä
Anita Hyvönen
044 4883 321
etunimi.sukunimi(at)jelppiverkko.fi