Nuorisopalvelut

Sievin nuorisopalvelut tarjoavat tekemistä koulupäivien jälkeen ja koulujen loma-ajalle sekä tukea elämän eri tilanteisiin.

Nuorisopalveluiden tehtävänä on tarjota ja kehittää palveluitaan kohderyhmään kuuluville kuntalaisille. Voimassa olevan nuorisolain mukaan palvelun piiriin kuuluvaksi luetaan kaikki alle 29-vuotiaat. Toimintamme koostuu viikottain toteutuvista varhaisnuorten ja nuorten tilailloista, ryhmätoiminnoista, yksilöohjauksesta sekä pitkin vuotta tapahtuvista retkistä, leireistä ja tapahtumista. Viikottainen toiminta toteutetaan Nuorisotalo Miitin tiloissa. Nuorisopalveluiden työntekijät tekevät myös koulupäivystystä yläkoululla ja lukiolla viikoittain. Koululaisten loma-ajoille tarjoamme niin puuhapäiviä, leirejä kuin liikuntatapahtumia.

Kouluvuoden aikana tiistaista perjantaihin sekä koulujen syys- ja talviloma-aikoina järjestetään klubi-iltapäiviä ja -iltoja nuorisotalo Miitin klubitilassa. Ala- ja yläkouluikäisille on omat toiminta-ajat. Klubi-iltojen aikataulut löydät Nuorisotalo Miitin välilehdeltä. Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Toimistomme sijaitsevat koululla, kunnantalolla ja nuorisotalo Miitillä. Koulunuorisotyöntekijän työhuone sijaitsee lukiolla, rehtorin toimiston vieressä. Vapaa-aikatoiminnan ohjaajan löydät kunnantalon kakkoskerroksen työhuoneesta 231 ja hyvinvointijohtajan vastaavasti työhuoneesta 230. Jelppiverkon yksilövalmentajan ja etsivän nuorisotyöntekijän työpisteet sijaitsevat ensisijaisesti nuorisotalo Miitillä, mutta toisinaan he ovat tavattavissa myös kunnantalolla. Varmimmin tavoitat heidät soittamalla tai viestein.

Kunnan ehkäisevä päihdetyön toteutusvastuu on hyvinvointitoimella. Tämä on läpileikkaava teema koko hyvinvointitoimessa.
 

ETSIVÄ NUORISOTYÖ

Etsivän nuorisotyön yhteyshenkilönä Sievin kunnassa on hyvinvointijohtaja Outi Santavuori.

Etsivä nuorisotyöntekijä on Anita Hyvönen.

Et ole yksin -esite

Nuorten palveluesite, lataa tästä.

Esitteessä Sievissä nuorten parissa työtään tekevät henkilöt esittäytyvät. Lisäksi esitteestä löydät kattauksen valtakunnallisia tukipalveluita erityisesti nuorille. Opasta on saatavilla tulostettuna vihkona ainakin Miitiltä, koululta, kirjastolta ja kunnantalolta.

Yhteystiedot

nuorisotyöntekijä
Marika Ahonniska
044 4883 485
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

hyvinvointijohtaja
Outi Santavuori
044 4883 310
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

nuoriso-ohjaaja, Sievi harrastaa-hankkeen asiat
Elena Oja
044 4883 480
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Jelppiverkko

yksilövalmentaja
Kaisa Pietikäinen
044 4883 467
etunimi.sukunimi(at)jelppiverkko.fi

etsivä nuorisotyöntekijä
Anita Hyvönen
044 4883 321
etunimi.sukunimi(at)jelppiverkko.fi

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta

Sievin nuorisopalvelut Facebookissa Sievin nuorisopalvelut Instagramissa