Maksutavat muuttuvat Vestian toimipisteillä 1.11.2022 alkaen

Maksutavat muuttuvat Vestian hyötyjäteasemilla ja lajittelupihoilla 1.11.2022 alkaen. Henkilöasiakkaat voivat jatkossa maksaa jätekuormat Vestian toimipisteillä vain maksukortilla. Yritykset voivat rekisteröityä Vestian yritysasiakkaiksi, jolloin jätekuormat on mahdollista maksaa maksukortin sijaan myös laskulla.

Henkilöasiakkailla maksutapana vain maksukortti

Henkilöasiakkaat voivat maksaa hyötyjäteasemille ja lajittelupihoille tuomansa jätteet ainoastaan maksukortilla palveluautomaatille 1.11.2022 alkaen. Aiemmin maksuvaihtoehtona ollut laskutus poistuu käytöstä.

 

Yritysasiakkailla laskutus vaatii rekisteröinnin

Yritysasiakkaat voivat maksaa lajittelupihoille tuomansa jätteet 1.11.2022 alkaen maksukortilla tai rekisteröitymällä Vestian yritysasiakkaaksi, jolloin asiointi on mahdollista maksaa laskulla. Henkilökunnan tekemistä laskuista (rekisteröitymättömät asiakkaat) Vestia Oy perii 15 euron laskutuslisän 1.11.2022 alkaen.

 

Lisätietoa yritysasiakkaaksi rekisteröitymisestä osoitteessa: https://www.vestia.fi/lajittelupiha-yrityksille/

 

Vestian lajittelupihat ovat toiminnassa Haapavedellä, Kalajoella, Kärsämäellä, Nivalassa, Oulaisissa, Pulkkilassa, Pyhäjoella, Pyhäjärvellä, Pyhännällä, Sievissä ja Ylivieskassa. Toholammin ja Rantsilan lajittelupihat ovat rakenteilla.

 

Hyötyjäteasemilla (Haapajärvi, Himanka, Kannus sekä Toholampi ja Rantsila, siihen saakka, kunnes uudet lajittelupihat on avattu) maksuvaihtoehtona käy 1.11.2022 alkaen vain maksukortti.

 

Lisätietoja:

Vestia Oy:n asiakaspalvelu, p. (08) 410 8700, asiakaspalvelu [at] vestia.fi (asiakaspalvelu[at]vestia[dot]fi)