Sievin Vesiosuuskunta tiedottaa

Tekstiviestipalvelu häiriötiedottamiseen otettu käyttöön

Sievin Vesiosuuskunta on ottanut käyttöön tekstiviestitiedotuspalvelun häiriötiedottamiseen. Jatkossa vesiosuuskunta ilmoittaa viestillä suunnitelluista huoltotöistä etukäteen ja äkillisissä häiriötilanteissa mahdollisimman nopeasti kaikille niille vedenkäyttäjille, joita häiriö koskee.

Viestit lähetetään automaattisesti alueen yli 16-vuotiaille asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen ja näin operaattoreiden kautta saatavissa. Häiriötiedote pitää kuitenkin tilata erikseen, jos puhelinliittymä on rekisteröity muuhun kuin asuinpaikkaan, operaattoria on kielletty luovuttamasta osoitetta, puhelinliittymä on salainen, prepaid tai tiedote halutaan toisesta osoitteesta, esimerkiksi mökiltä tai työpaikalta. Halutessaan viestit voi tilata useammastakin osoitteesta.

Vesiosuuskunta pyytää edellä mainituissa tapauksissa tilaamaan palvelun vesiosuuskunnan verkkosivujen kautta Häiriötiedotteet - Sievin Vesiosuuskunta (svok.fi)

tai olemaan yhteydessä vesiosuuskunnan toimistolle numeron lisäämiseksi, jotta tiedote tavoittaa halukkaat tarvittaessa.  Lisäksi häiriötiedotteet ja häiriökartta ovat jatkossa näkyvillä osuuskunnan verkkosivuilla.